Секс-пози на суперхерои кои можат да ги испробаат само храбрите


Секс-потези на суперхерои кои можат да ги испробаат само храбрите

Кој вели дека не можете да бидете како Супермен во креветот …

Досега ви претставивме голем број различни секс пози и совети, но овој пат сакаме да ве расположиме, насмееме и направиме суперхерои. Овој пат ви претставуваме пози кои можете да ги правите во кревет со вашата поубава половина, а кои ќе направат да се чувствувате како суперхерој.

1. Бетмен

Врзете ќебе околу вратот, влезете во кучешка положба и потпевнете ја песната на Бетмен. Кога жена ти ќе те праша што се случува, ти само велиш „Бетмен, Бетмен“.

2. Супермен

Кога вашата партнерка се поти, земете чаршаф и залепете ѝ со селотејп на грбот, а потоа кажете „Сега летај Супермен“.

3. Wonder Woman

Ако ја сакате оваа суперхероина, тогаш натерајте ја жената да ви го врзе јажето околу вратот и да ве одведе во спалната соба каде ќе и ги кажувате сите тајни што ја интересираат.

4. Спајдермен

Оставете ја семената течност на вашите раце и потоа удри ја на задникот. На овој начин ќе ја оставите вашата мрежа на неа, исто како Спајдермен.

5. Ајронмен

Користете вибратори за да и помогнете да достигне кулминација. Ајронмен е само маж, но има добри играчки кои го прават еден од најсилните суперхерои.

6. Хулк

Раскинете ја облеката и почнете да викате „Hulk on a rampage“.

7. Тор

Натерајте ја вашата партнерка да и го подигне задникот нагоре, а потоа како Тор, скокнете и употребете го вашиот „чекан“ за да ја удрите партнерката по задникот.