Секс, развратни журки, гради, автомобили: Го обожаваат, а се било лага

Лажен или вистински „Крал на Инстаграм“?

Сè е пренагласено кај него - девојки, забава, шампањ со забавни рафли, брзи автомобили, богатство насекаде ... Ден Билзериан е познат и како „крал на Инстаграм“,  што следат над 20 милиони луѓе. Обожава да биде со по сто девојки во денот, ги гали и соблекува, лудува на јахта, пие многу, снима експлицитни видеа...

Сепак, не се чини дека сите се согласуваат со тоа. Еден Јутубер детално ја анализирал неговата игра.

Професионалниот играч на покер кој се претвори во одличен Плејбој, е прогласен за тотален лажливец од популарниот Јутубер Даг Полк.

Полк објавува упатства за покер на “Јутјуб', а анализирајќи ја играта на Билзериан, тој сфати дека „кралот на Инстаграм“ во таа игра, за која тврди дека му донела богатство, бил барем просечен и лиш играч.

- Дан Билзериан тврди дека ги заработил своите пари од покер, и тоа не може да биде вистина. Неговиот татко заработи многу пари, но во 80-тите години тој заврши во затвор и мораше да плати казни од 50- 60 милиони долари, но плати само неколку милиони. Остатокот од парите ги нема - тврди Полк, кој додава дека парите не исчезнале, туку завршиле во џебот на синот, тврдејќи дека тој ги заработил на покер.

Полк не е единствениот кој смета дека Ден Билзериан е лош во покер.

„Според мое мислење, очигледно е дека Билзериан е само привилегиран бета човек“, рече неговиот колега, исто така, „ЈуТјуб“