Што гледат жените најмногу на сајтовите за возрасни?

Најпознатата онлајн платформа со „филмови за возрасни“ ги објави најпопуларните термини што мажите и жените ги барале оваа година - има сè.

Филмовите што наводно „никој не ги гледа“, односно еротски филмови, денес станаа високо развиена индустрија во која се вртат милиони.

Најпознатата онлајн адреса каде тајно одат милиони луѓе ширум светот е секако pronhub. Патем, оваа страница е мета на големи критики затоа што има многу гадни аматерски видеа објавени без согласност на актерите, претежно жени. Овие често се снимки од „одмазда“, па дури има и записи за злосторства или силувања.

И покрај овој голем проблем, pronhub е поуспешен од кога било, како лидер во целата индустрија – а, ние сакаме да веруваме дека повеќето луѓе сè уште служат безопасна забава.

Ова се поимите што жените најмногу ги барале на оваа страница, пренесува Индекс.


Најмногу пребарувани поими кај жени:

-Геј BDSM (163 проценти повеќе пребарувања од мажите)

-Удирање по газот и задоволување со прстите (160 проценти повеќе)

-Покорувањена господарот (155 проценти повеќе)

-„Daddy“ удара по задник (144 проценти повеќе)

-ОргииBDSM (112 проценти повеќе)

-Оргазам со употреба на вибратор додека сте врзани (107 проценти повеќе)

-Казна со удирање по задникот(105 проценти повеќе)

-Казна (102 проценти повеќе)

-Оргазам BDSM (101 процент повеќе)

-BDSM Squirt (96 проценти повеќе)


Pornhub ги објави и вкупно најбараните термини, без оглед на полот:

-Робување

-BDSM

-Врзување

-Латекс

-Кожа

-Удирање по газот

-Покорност

-Лезбејска доминација

-Лезбејка BDSM

-Превез преку очи

-Обука за робови

- Оргазам додека сте врзани

- Gang-bang додека сте врзани


Можеби ќе ве интересира:

Porn Hub ја објави својата статистика за посети: Босанците сакаат да гледаат повозрасни жени, а Македонците?