Што откриваат стриптизетите: Мажишта или мачиња?

Многу мажи одат во стриптиз клуб. Посетата на ова место е одличен начин да се забавувате, но треба да знаете некои работи пред да влезете таму.

Ако никогаш порано не сте биле во стриптиз клуб, тогаш ќе се чувствувате чудно и нема да знаете како да постапувате. За да им овозможи на идните клиенти да знаат што да очекуваат, некои стриптизери решија да споделат неколку совети за Reddit.

Еве што би сакале нивните идни клиенти да знаат пред да дојдат во клубот:

"Најдобар клиент е човек кој знае дека сето ова е игра. Таквите оставаат добри бакшижи.. Тие се многу љубезни.Често се редовни клиенти и имаат одредени девојки кои играат за нив. Никогаш не прават проблеми и се сакани од целиот клуб", напишала една од стриптизетите.

"Дечките кои влегуваат редовно знаат дека добро ќе се забавуваат. Почитувајте ја девојката на сцената, плаќајте за танц во скут и бидете убави. Најлоши се мажите кои мислат дека се попаметни од стриптизета и можат да нè надминат и да ја водат играта. Еден дечко се правеше паметен и викаше во клубот дека дека сите ние само им се смееме само на клиентите и воопшто не не интересираат. Браво, момче, многу си паметен. Или кога мислат дека се одлични мажи затоа што ги деградираат нивните жени не се забавни воопшто и едноставно изгледаат смешно “, напиша друг.

Мажите кои се обидуваат да се дружат со стриптизерите за да добијат бесплатни услуги се подеднакво иритирачки, според „Машко здравје“.

Има такви мажи кои се чувствуваат премногу заштитнички така што мислат дека имаат права кон некоја девојка која им игра. Таквите често им кажуваат на девојчињата дека тие се премногу убави, паметни, талентирани за да се справат со работата. Тие се чувствуваат и делуваат како телохранители на девојчињата и воопшто не им требаат.