Швајцарска технологија по непобедлива цена: Tissot Supersport Chrono

Tissot Supersport Chrono е oдличен избор за сите љубители на велосипедизмот Supersport Chrono Tour de France 2020.  

Совршено парче за оние кои бараат спортски и тренди стил со швајцарска технологија по непобедлива цена!

https://www.bozinovski.com.mk/brand/products/item/5428