Синот на Бекам: Женштариште, четврта врска за 4 месеци

20 - годишниот наследник на Дејвид Бекам, Бруклин Бекам и 4 години постарата актерка Никола Пелц се видени заедно, а британските таблоиди пишуваат дека таа е четврта девојка на ова младо момче со кое излегувал во последните четири месеци.

„Бруклин веќе го запознал нејзинито семејство и добро се сложува со нејзиниот брат, дури биле и заедно на забава“ - раскажува изворот.

Новата девојка, вистинска убавица, видете ја на Хаштаг