Скапи парфеми со кои жените ќе ги освоите од “прва“

Можат да ја заведат секоја жена. Одберете внимателно и шармирајте

Во додворувањето има нешто многу поважно од парфемите - самодоверба, хигиена, облекување, читање и општо образование, одржување на физичко здравје, љубопитност… Не постои таква сила што веднаш ќе ја натера жената да падне непосредно пред парфемот. Ама, мажите докажуваат дека со овие парфеми, од „прва“ ја имаат во прегратки таа која ја посакуваат кога се намирисани со „чудно“ привлечни мирисни ноти.

Еве список на луксузни  машки парфеми со кои мажите добиваат многу комплименти. 

Mancera Cedrat Boise

Апсолутен владетел на женски комплименти. Ако сакате да влезете во просторија во која има десет девојчиња и сите да кажат “како добро мириса“ во истиот глас, не одете подалеку. Овошје, зачини, дрвени ноти, интересна мешавина која побудува страс без мака.  .

Creed Aventus

Несомнено одличен и лесен парфем за секоја пригода. За разлика од Мансера, каде комплиментите главно доаѓаат од жените, Авентус ги распределува тие комплименти подеднакво и на двата пола. Иако Манкера е над Авентус во однос на комплиментите, Авентус е сè уште далеку полесен и поудобен за носење.

Amouage Dia

Овошје, цвеќиња, прав, извонредна елеганција. Тоа може да зборува дека ова е најслабата возбуда, но сепак се собрани нај бруталните можни коментари. Го нема тој број комплименти како претходните два, но кога комплиментот паѓа, тоа честопати се сексуални конотации.

Amouage Reflection

Друг парфем од колекцијата Amouage. Елегантни бели цвеќиња, сандалово дрво, лесен прашок и бран на легендарниот парфем JPG Le Male. Парфем за празнични прилики, но може да помине за секој ден.

Amouage Jubilation XXV

Парфемот кој го затвора триото Amouage со најмногу комплименти. Сепак се истакнува дека е уникатно достигнување кое обезбедува комплименти од двата пола.

Christian Dior Sauvage

Секако модерниот крал на парфимерите. И покрај тоа што некако се чини премногу синтетички, комплиментите доаѓаат од сите страни. Мана - целиот град веќе мириса на овој парфем.

Jean Paul Galtier Le Male

Парфем создаден за диктира комплименти. Ако сте во можност да најдете постаро издание, не двоумете се бидејќи парфемот е магнет