,

Со ваша помош, ќе ја освојам оваа битка: Огнен Здравковски позитивен на коронавирус

За да не се шпекулира, самиот објави статус на социјалните мрежи.

Пејачот Огнен Здравковски е позитивен на Ковид – 19. 

Ова му се случи веднаш штом ја промовира неговата песна "Љуби ме" проследена со видео запис.

Еве што напиша: