Софи Мило е рај за очи: Сите костими за капење ѝ стојат неверојатно (ФОТО)

Манекенката Софија Милошевиќ поседува неверојатна убавина

Имено заносната русокоса има совршено извајано тело и покрај фактот што роди две деца за многу кратко време.

Нема костим за капење кој не ѝ стои добро, уверете се.