Страст и зависност од која никогаш нема да сакате да се ослободите - Captain Fawcett Alessandro Manfredini!

Токму така! Го опишуваат како страст и зависност од која никогаш нема да сакате да се ослободите - 

Со Captain Fawcett Alessandro Manfredini ќе ја почувствувате мистичната магија кога ќе ја облечете и ќе остане со вас до самиот крај и нема да можете да замислите ден без неа.

гурмански мирис

ароматичен мирис со билни ноти

мирис на дрво

совршен избор за модерниот авантурист

ја нагласува сексапилноста и вродената машкост

парфем погоден за секој ден

Цената му се движи до 80 евра за 50 ml