Свечено отварање на Нова филијала на Кроациа осигурување во Скопје

Среда – ден за среќно отворање на новата филијала на Кроациа осигурување на нова локација, со нов модерен изглед и врвна услуга.

Имавме чест Амбасадорката на Хрватска во Македонија, Нивес Тигањ да ја пресече лентата и да го означи почетокот на една нова етапа во работењето на Кроациа осигурување.

Во новата филијала клиентите ќе можат да се осигураат од повеќе видиви на ризици, да го заштитат својот живот, дом, возило и здравје со еден од пакетите за приватно здраствено осигурување и осигурани да отпатуваат на саканите дестинации. Кроација осигурување континуирано се посветува на подобрување на квалитетот на  услугите, со цел задоволување на потребите на граѓаните и на бизнисите на квалитетен и конзистентен начин.

Сите граѓани кои имаат потреба од осигурување можат да ја посетат новата филијала на ул.Железничка бр.41-Скопје (до Diamond mall)

Дозволете за вашата безгрижност да се погрижат стручни лица чија примарна цел е обезбедување современи производи што носат врвен бенефит за осигурениците. 

ПР објава