Свештеник набилдан и тетовиран: Интернет сензација

Откако започнал да прима спам пораки со сексуална конотација, тој блокирал да коментираат. 

Ако мислевте дека повикот да се биде свештеник значи само да го сакате Бог и да одржувате миса во цркви, можеби не сте во право.

Покрај тоа што го шири зборот Божји, деновиве, еден тетовиран свештеник познат како Оскар стана интернет сензација откако ги сподели со своите фанови на Инстаграм вежбите што ги практикува.

Тој ги „храни“ своите следбеници секој ден со своите вежби, но откако добија несакана сексуална конотација, блокираше коментари.

И покрај ова, секоја публикација сè уште собира над 50.000 лајкови.

Оскар потенцира дека религијата сè уште е неговиот главен фокус во животот, но дека тој сака да промовира и здрав начин на живот.