Тело ремек дело: Овие 10 Македонки изгледаат како милион долари, еве зошто

Во екот на летото, првото нешто што не асоцира на овој период од годината е сонце, море, плажа и фамозниот момент, како ќе изгледаме во костим за капење. Дали сме накачиле некој килограм повеќе, дали имаме целулит, дали и оваа година ќе успееме да влеземе во краткиот шорц... и уште мал милион прашања. Претежно жените се оние кои ги имаат овие слатки маки, особено оние кои немаат доволно време за редовни тренинзи и посебен начин на исхрана.

Сепак, има и од оние кои секогаш наоѓаат време за себе особено жение кои имаат јавна професија, тие преку целата година задолжително внимаваат на изгледот, редовно вежбаат, следат посебен режим на исхрана, па кога ќе излезе првото сонце можат да се пофалат со своите вајани тела кои не остануваат незабележани.

Македонките важат за едни од најубавите жени на светот, па кога ќе се спомне „македонско девојче“ првата асоцијација се нашите згодни убавици, кои од секогаш пленеле со својот изглед.

Ги има многу, но овој пат одбравме само 10.

Маријана Станојковска

Ведрана Ѓорѓевиќ

Викторија Лоба

Мелита Ракичевиќ

Миа Костова

Агнеса Органџиева

Лила Филиповска

Едина Муса

Ксенија Депотоска

Мартија Станојковиќ


Фото:martija/marijana/lila/mia/edina/ksenija/agnesa/melita/loba/vedrana/instagram