Tissot Chrono XL- часовник за сите фанови на кошарката

Големото куќиште од не'рѓосувачки челик е направено за да ги надмине сите препреки на патот ,а неговиот дизајн одговара и на формална и секојдневна комбинација.

Tissot Chrono XL е часовник за сите фанови на кошарката, плени со својот дизајн и дезен, прецизност и механизам.

https://www.bozinovski.com.mk/brand/products/item/5052