Tissot Chrono XL: Часовникот кој заведува

По потекло од колекцијата Tissot Chrono XL, Gent XL нуди широк спектар на референци што им овозможуваат на секој да избере што му припаѓа најдобро на неговиот рачен зглоб. 

Дали во согласност со актуелните трендови или со покласичен вкус, Tissot Gent XL ќе знае како да заведе секој.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5041