Tissot Gent XL: Часовник кој ќе ве освои од прва

Tissot Gent XL е елегантен часовник, совршен за секоја пригода.

Gent XL нуди широк спектар на модели  и ви овозможува да одберете што најдобро  ви стои  на вашиот зглоб.  Дали во согласност со актуелните трендови или со покласичен стил, Tissot Gent XL ќе знае како да ве освои. 

Екскузивен, единствен, посебен, со фантастичен механизам и дизајн, овој убавец е како создаден за вашата рака и животен стил.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5403