TISSOT PR 100: Секогаш добар избор за часовник

Tissot PR100 секогаш е совршен моден додаток за секој модерен маж.

Моделот кој ви го претставуваме денес е одличен погодок.

Елегантниот часовник е подеднакво погоден за носење во деловно опкружување и со елегантни комбинации а кожното ремче е плус за моделот, а сафирното стакло и кварцен механизам се одлични за секој модерен маж.


Погледнете ги неговите перформанси на страната на Божиновски тука.