TISSOT PRX - елегантен часовник за секоја пригода

Одличен избор за мажи со вкус за софистицирана мода

TISSOT PRX е елегантен часовник кој благодарение на својот изглед може да се носи за секоја пригода.

Црното ремче и софистицираниот облик прават класична елаганција на вашата рака. Во моментов чини 23.200 денари.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

*ПР објава