TISSOT SEASTAR 1000 QUARTZ CHRONOGRAPH: Екстремен стил за оригинална перфекција

Не само стилски во вода, Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono е исто така неопходен под вода. Семејството Тисот часовници за нуркање поздравува нова, напредна, техничка верзија. 

Seastar 2000 Professional е со високи перформанси и неговиот бескомпромисен дизајн ќе им одговара на оние кои сакаат екстремен морски стил.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5418