Tissot Seastar: Бидете ѕвезда во и под морето

Благодарение на неговата водена способност да се справи со притисок до 30 бари (1000 стапки), Tissot Seastar е совршен часовник за безбедно истражување на морското дно. Неговите корисни и робусни карактеристики ќе ви обезбедат совршена помош за откривање непознати длабочини, додека движењето на кварц ќе вети непрекината сигурност.

За оние со самоуверен стил кои сакаат часовник на кој ќе можат да се потпрат, Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono е веќе суштинска работа под вода и на суво. Сепак, како неопходен и сигурен атрибут за мерење на вашето искуство во нуркање, часовникот поседува и робусна алуминиумска рамка што се врти спротивно од стрелките на часовникот.

Погледнете ги неговите перформанси

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/tissot-seastar-1000-quartz-chronograph/