TISSOT SEASTAR во црна боја: Екстремен стил за оригинална перфекција

Не само стилски во вода, Tissot Seastar е исто така неопходен под вода

Семејството Тисот часовници за нуркање поздравува нова, напредна, техничка верзија. 

*за повеќе информации кликнете на фотографијата

Seastar е со високи перформанси и неговиот бескомпромисен дизајн ќе им одговара на оние кои сакаат екстремен морски стил. 


*пр-објава