Tissot SuperSport: Адреналин на ниво

Tissot SuperSport во црна боја со ситни портокалови детали е фантастичен часовник кој има челично куќиште од 45 mm. 

Овој часовник е идеален за мажи кои сакаат адреналин, а овој моден додаток одговара на скоро секоја модна комбинација.

Повеќе за неговите перформанси тука:

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/super-sport-14/

ПР објава