Tissot Tradition: Безвременски дизајн- неприкосновен за вашиот рачен зглоб

Семејството Tissot Tradition плени со ултрамодерна изработка на часовник кој навестува носталгија со ретро стил совршено избалансиран со класични детали и суптилни завршни линии. 

Надополнет е со елементи за дизајн околу, а изобилува со контрасти кои ги даваат црната боја на ремчето и сината боја на куќиштето. 

Класичен машки часовник кој ќе остане безвременски на вашиот рачен зглоб


На следниот линк, можете да ги погледнете неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/le-locle-10/