Tissot Tradition: Безвременски, моќен, но суптилен и практичен

Семејството Tissot Tradition плени со ултрамодерна изработка на часовник кој навестува носталгија со ретро стил совршено избалансиран со класични детали и суптилни завршни линии. 


Надополнет е со елементи за дизајн како што се декорации во средината и околу, а изобилува со контрасти кои ги даваат црната и сребрената боја. 

Класичен машки часовник кој ќе остане безвременски на вашиот рачен зглоб

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/2831