Титаниумскиот AUDEMARS: Со изглед кој плени од прва

Ова е модел на Royal Oak Concept од 2020 година кој чини 198.400 долари ...

Audemars Piguet штотуку објави нова верзија на Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT за лето 2020 година. Сместен во големо куќиште од 44 мм, новиот Royal Oak Concept ја заменува црната керамичка рамка со титаниумска рамка, која доаѓа во комбинација со сива гумена нараквица.

Целиот часовник исто така има посуптилен изглед со сребрени детали кои го заменуваат контрастниот златен и црн индекс, сказалките и индексите за индивидуални броеви кои беа на последниот 2018 модел. Лансирањето на новиот часовник Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT е обезбеден благодарение на механизмот 2954 кој ја комбинира функцијата GMT, летачкиот турбилон и огромна резерва на моќност од 237 часа.

Ограничен на 30 парчиња, ќе ве чини 198.400 долари и ќе биде достапен само во продавницата Audemars Piguet која се наоѓа во Париз.

Фото: Hyper Beast