ТОП 5 фризури за ЛЕТО 2020

Еве ги фризурите што ќе ве направат најголем шармер и заводник оваа година ...

Иако се чини дека летото време сè уште нема да пристигне, топлите температури и светлото сонце скоро ќе нè изненадат, па затоа е важно да се подготвиме навреме и да го дочекаме летото на вистински начин. Летото нè тера да се прилагодиме и да избереме работи што се лесни и кои ни овозможуваат да се чувствуваме удобно, а не да се потиме.

Сепак, покрај облеката, често пати избираме летни фризури во текот на летото и се одлучуваме за пократки варијанти кои не не држат топло, кои се лесни за одржување и кои изгледаат добро кога излегуваме од базенот или бескрајното сино море.

Овој пат, пронајдовме видео клип на популарниот канал на YouTube, „SlikHaar TV“, кој откри кои се најпопуларните летни фризури оваа година.

Момците од каналот ни открија дека ова се следниве фризури:

Hok Anderkat

Фринџ

Sun Kised фризура

Kvif

Залижана на назад

Погледнете го видео клипот и ќе видите како ќе ја направите секоја фризура со леснотија и кои производи можете да ги користите за да ги направите фризурите долготрајни.