Тренд // Стил

(ГАЛЕРИЈА) Изгледајте како Дејвид Бекам!

Поранешниот фудбалер е добро познат по неговата способност да ја носи облеката на најдобар можен начин и секогаш да биде во фокусот на светското внимание.