Трифун Костовски е горд на синовите: Објави фотографија со Коки и Филип

Познатиот македонски бизнисмен објави фотографија со неговите двајца синови. Во постот вели дека е горд и на двајцата.

Да ве поздравиме. Јас и моите синови.

Дали сум горд?

-Да, горд сум на моите синови!

Костовски има три деца, но македонската јавност многу повеќе знае за синот Коста и ќерката Олга. Филип е најмладиот и Трифун Костовски често споделува фотографии со него. Ова е една од пред точно еден месец. 


Продолжува на Фактор.мк