Уживање во Сивири со другарчињата: Летен камп на едукација и забава

Уживање со другарчињата на плажа, покрај море, супер едукативни и забавни активности...

Сето ова го нуди летниот камп на Центар за едукација- Колорес. Годинава за прв пат се одржува надвор од земјава односно во Сивири во Грција, додека изминатите години Охрид беше вистинската дестинација.

Игри, прошетки, пливање и секакви забавни спортови на плажа- судејќи по фотографиите малите кампери уживаат во својот летен одмор.

Децата се 6 дена на море, а на секои 4 деца има по еден наставник. Загарантирана безбедност за родителите, дека нивните најмили ќе го имаат најубавиот одмор досега, со многу нови другарства и спомени кои остануваат и ќе се паметат засекогаш.

*ПР објава