Вдовица стана професионална љубовница, се уби од работа: Не може сè да постигне, досега имала повеќе од 130 љубовници (ФОТО)

Фото: Инстаграм/gweneth_lee

Рано остана вдовица, а потоа стана професионална љубовница - нејзиниот бизнис цветаше за време на пандемијата, не може сè да постигне!

Гвинет Ли (48) рано остана вдовица, по што стана професионална љубовница. Со други зборови, таа спие со оженети мажи и мажи кои се во врска и зборува за тоа многу отворено, а во последните десет години имала повеќе од 130 мажи.

Нејзиниот бизнис, за разлика од многу други, цветаше за време на пандемијата и таа побара од сите свои љубовници негативен тест за ковид-19. 

„Досадните сопрузи очајно сакаат малку забава, и сега кога сме скоро сите вакцинирани, сè е безбедно. Помина повеќе од една година, се развиваше сексуална фрустрација кај мажите, а во последните неколку недели, откако мерките се олеснија, имам експлозија од работа. Животот е краток за да се заглави во здодевна врска што трае 40 години или повеќе“, изјави Гвенет за британските медиуми. 

Оваа жена моментално се гледа со три оженети богаташи, а едниот е сопственик на хотел.

„Сè е неверојатно за нас, ние водиме љубов цела ноќ и уживаме во шампањ, остриги и јагоди“, рече таа. 

„Сериската љубовница“, како што ја нарекуваат британските медиуми, признала и дека ужива во скапите подароци што ги добива од своите љубовници - меѓу нив има и скапа долна облека, накит, шампањ, дијаманти, слики ... 

View this post on Instagram

A post shared by GwenethLee (@gweneth_lee)


„Не барам ништо од тоа, тие го прават тоа затоа што ме сакаат и уживаат да бидат со мене. Јас сум различен тип на жена. Јас сум меѓународна деловна жена, многу од нив имаат жени кои се мајки и остануваат дома “.

Инаку, Гвенет започна да се „забавува“ со оженети мажи во 2008 година, кога нејзиниот сопруг почина, а наскоро после тоа реши да направи кариера од тоа.