Велат дека мажот во овој знак е убедливо најлош во сексот: Зошто?

Хороскопскиот знак кој е најлош во кревет

Луѓето се впуштаат во интимни односи за заемно уживање, за споделување интимност, љубов или само за да ја задоволат својата еротска глад.

Сепак, според астролозите, еден знак особено е лош во кревет.

На изненадување на многумина, станува збор за лавот.

Лавовите по природа се полни со самодоверба, па дури и малку вообразени, но како што велат ѕвездите, тие се и хороскопскиот знак кој е најлош во кревет.

Поточно, имаат потенцијал да станат многу добри, но за тоа им треба многу трпелив партнер кој нема да им суди.

Затоа, не го обвинувајте ако понекогаш не е подготвен да пробува нови работи, ако сака да станува и да заспива веднаш по сексот.

Не се работи за партнерот, туку за нив.

Но, штом ќе се опуштат и ќе ја добијат потребната сигурност, Лавовите можат да станат многу добри љубовници кои нема лесно да ги заборавите.

Извор: krstarica.rs