Ви го претставуваме Емир: За оние со вродена харизма

Безвременска класика која оддава почит на машката елеганција и вродената харизма. Машката парфемска вода М. Микалеф Емир брзо ќе стане незаменлив дел од вашата личност.

Ова е зачинет, дрвенест мирис, одличен за секој модерен господин. Парфем погоден за секој ден. Редок е и го нема секаде, но тие што го имаат велат дека е незаменлив.

Мириса на портокал, а мудрецот и белиот пипер создаваат магија која распламтува после три часа од нанесувањето.