(ВИДЕО) Борко Ристовски дига без проблем

Не запира во намерата да биде во што подобра кондиција. Макотрпно вежба на различни начини

Нашиот најдобар ракометен голман Борко Ристовски наместо на море, се поти во теретана. Сезоната на ракометните натпревари се ближи, па Ристовски освен на терен со топка, можеме да го видиме како крева тегови. Моментално игра за португалскиот клуб S.L. Benfica и секако, за нашиот национален тим. 

Неодамна се ожени со сопругата Николина и го имаат едногодишниот син Душан. Тие му се најголема поддршка.

На видеото може да видите како вежба Борко:

Н.Т.