(ВИДЕО) Брутални вежби за мускулна маса на гради

Градењето на силата и набивање мускулна маса дома може да биде голем предизвик, посебно ако ја немате целата потребна опрема за вежбање. 

Оваа билдерска рутина која ви ја претставуваме, го решава проблемот со изборот на склекови од кои градите нема да ве болат и утре.

Иако предлозите за вежбите од ова видео можат да се користат како самостојна рутина, најдобро би било да се вметнат во поширока програма која таргертира и други делови на телото. 

Ви предлагаме овие вежби да ги комбинирате со кардио тренинг, како и за рамена и бицепси. Вежбите најдобро се прават доколку сакате да ја зголемите мускулната маса