(ВИДЕО) Јутубер порачува: Со овие кратки вежби ќе имате тело како моето!

Популарниот јутубер и тренер Крис Хериа открива едноставни вежби за кои вели дека може да им се заблагодари за својот фантастичен изглед.

За овие вежби не ви требаат никакви справи, ниту многу време.

Ова е збир од утрински вежби кои ќе ви помогнат да ја задржате напнатоста на мускулите во текот на целиот ден, а во секој миг ќе изгледате како што туку да сте излегле од теретана!