ВИДЕО: Краков е македонски град, Фалангата во елемент, ечи македонска песна

Македонија и Норвешка вечерва од 20-30 часот го играат првиот меч во групата на мундијалот во Полска.

Македонските навивачи се во елемент во Краков, како да е град во Македонија, со дресови во црвено и жолто се пеат македонски песни, се очекува доминација на трибините на нашите навивачи.

ВИДЕО:

https://twitter.com/dribling2021/status/1613929588048158720

ВИДЕО:

https://twitter.com/dribling2021/status/1613929419462025218