(ВИДЕО) Кршат цигли со глави, тренираат мртви пијани, а најстрашна вежба им е „ПАТОТ ДО РАЈОТ“: Овие се најжестоките специјалисти во светот:

Ова се ѕверови!

Војниците ширум светот од трупите бараат максимална подготвеност на војниците. Сепак, малкумина знаат колку можат да бидат брутални вежбите на некои специјални единици. Ви го претставуваме најсилниот тренинг на специјалисти ширум светот, кои служат за ментално и физички целосно зајакнување или „разбивање“ на војниците: