(ВИДЕО): Мачето на Лила и ги демолира лустерите

Водителката  Лила Стојановска е позната по тоа што сака животни. Неодамна, таа си најде едно немирно милениче маче кое во нејзииот дом си зазема територија. Разгалено, многу игриво и мило, ама мора се да испита. Во неговиот фокус му беа кристалните лустри на Лила кои се од Шведска, па не можеше, а да не го осети шведскиот кристал. Качено на маса, го привече сјајот и прекршувањето на зраците, па лустерот му стана главна играчка: