(ВИДЕО) Мајк Пери ја доживеа најлошата повреда на носот во историјата на УФЦ

Висент Лук со нога го удри Мајк Пери и целосно му го деформира носот..

УФЦ е спорт кој е познат по крвавите повреди и машките удари, а овие модери гладијатори го покажуваат токму тоа. За време на борбата, Лук успеа да му зададе јак удар на Пери и на тој начин потполно му го скрши и искриви носот.

Иако, тој успеа да се извлече и да продолжи да се брои со скршен нос, нажалост тој не успеа да ја добие победата, иако важи за фаворит кај повеќето. После борбата, Пери е моментално однесен на ургентниот центар, каде веднаш е однесен на операција на носот, но пред заминувањето на операција тој објави слика за да им покаже на фановите како изгледа.

Погледенете го видетото за да ја проследите бробата помеѓу Висент и Мајк: