ВИДЕО: Миовски пристигна на подготовки, Абердин му приреди „видео“ изненадување

Бојан Миовски е играч на Абердин од Шкотска. Македонскиот репрезентативец за нешто над половина милион фунти, се пресели во славниот клуб од Шкотска, сега им се приклучи и на подготовките.

Абердин е на подгтовки во Шпанија, а Миовски ја чека работната дозвола за настап во Шкотска.

Новиот клуб на Миовски, му приреди топло добредојде на подготовките, го изненади потоа и со специјално видео од неговото пристигнување.

ВИДЕО:

https://youtu.be/eQAC3hsAWV8