(ВИДЕО) Младоженецот ги замоли гостите да станат, а потоа следуваше вистината за невестата

Свадбата е најубавиот ден во животот на еден пар, или така треба да биде. Како што диктира традицијата, тогаш маж и жена ќе си направат завет  едни со други за вечна љубов и верност и ќе започнат заеднички живот. Сепак, има луѓе кои решиле да ги донесат сите свои валкани алишта на денот на нивната свадба.

Ова е токму она што се случи со една девојка од Велика Британија. Имено, додека таа беше верена, спиеше со осум мажи и потоа ги покани сите на нејзината свадба!

Целата приказна ја раскажа свадбениот сведок по име Шон пред огромниот аудиториум - на шоуто „Греам Нортон“.

- Младоженецот стана и им рече на сите да станат. Гостите на свадбата станаа, а потоа им рекоа да ги свртат чиниите. „Ако имате црвена точка на вашата чинија, држете се“, рече младоженецот. По овој пресврт, осум момци останаа да стојат - раскажува Шон за шоуто. Сите мислеа дека станува збор за игра, а потоа следуваше објаснувањето на младоженецот.

- Дами и господа, тоа се мажите кои спиеја со жена ми додека бевме верени. Во овој момент ќ барам поништување на бракот - рече младоженецот и излегов.