(ВИДЕО) Најдобри голмански одбрани во 2020 година

Многумина забораваат дека голманите се најхрабрите играчи во овој спорт ....

За голманите често се вели дека се „луѓе мачки“, а на ова видео разбравме и зошто. Некои од најдобрите голмани кои моментално играат се најдоа на оваа видео компилација, а ние останавме без зборови кога видовме неколку одбрани.

Погледнете ја видео компилацијата и уживајте, а во коментар на фејсбук пишете ни кој е ваш омилен гоман.Видео: youtube

Фото: muskimagazin.rs