(ВИДЕО): Сега го гледате, сега не го гледате! Вакво лавабо не сте виделе до сега

Кога влегувате во бањата и испуштате вода од чешмата во лавабото, таа се појавува пред вас, а кога ќе ја исклучите чешмата, сето тоа исчезнува исчезнува.

Вие сигурно не сте имале шанса да го видите ова досега, но немојте да се изненадите ако се појави на  за неколку месеци.