(ВИДЕО) Вакво нешто не сте виделе, возење велосипед по снег

Фабио Вибмер е велосипедска ѕвезда од Австрија, и во своето видео “Fabiolous Escape 2” на велосипед бега од ски полицијата. Неговите видеа имаат повеќе од милион прегледи на Јутјуб.

Вибмер се прослави со планинскиот велосипедизам по пат на своите фантастични Јутјуб видеа: Freeride Lives во Салзбург, Urban Freeride Lives во Виена и со видеото како вози по ограда на 200 метри висина во серијалот SickSeries. 

Погледнете за што се работи: