Вистински хорор: Милан Поповиќ откри шокантни детали за Северина

Милан Поповиќ откри хорор детали за Северина! Како што изјавил, на Северина и бил извршен егзорцизам во декември. Јавноста веќе знае дека не му му припадна синот и тој ќе го има целото старателство. Северина не може да си го прости тоа и постојано е по судови, но и постојано плаче на јавни настапи и моли да и се врати детето.

Пејачката Северина Вучковиќ во едно интервју зборуваше за врската со нејзиниот поранешен партнер, бизнисменот Милан Поповиќ, а таа истакна дека му простила за се, па дури и предложила да разговараат, но тој наводно на нејзина сметка одговорил со низа навреди.

Од друга страна, Милан неодамна ги демантираше овие тврдења, тврдејќи дека никогаш не ја навредувал својата поранешна сопруга Северина и дека нејзиниот начин на комуникација бил исклучиво преку суд.

Како што вели таа, Северина неодамна извршила ритуал на егзорцизам во Нови Место, наведувајќи дека тоа е показател за нејзиното сериозно психичко нарушување:

„Еве пак барате од мене да ги демантирам инсинуациите. Никогаш не сум ја навредил Северина, ниту пак со неа предложивме да разговараме, нејзиниот начин на комуникација е исклучиво преку суд! велат дека неодамна посетила егзорцист во Нови Место, каде и бил извршен егзорцизам, бидејќи овој ритуал подразбира дека лицето кое се лекува е сериозно психички пореметено.

-Ритуалот на егзорцизам што се изведува врз неа е ист како што знаеме од хорор филмовите, со читање молитви за истерување на злото, присуство на сведоци, плукање кал итн. Нормално е што бев загрижен како родител, изјави Поповиќ за Курир.

Милан Поповиќ во една прилика откри дека пејачката Северина Вучковиќ е тип на личност која би се обидела да ги шармира сите 100 луѓе во соба од 100 луѓе, а потоа да ги прегази и да се сврти кон нови луѓе.

-Северина е таков човек што кога ќе влезе во соба со 100 луѓе, ќе се обиде да ги шармира сите. Потоа ќе ги прегази 100-те луѓе што ги шармираше, па ќе влезе во соседната соба и тогаш таа ќе бара да ги шармира следните 100 луѓе. Таа има извонреден талент за шарм. За жал, тој шарм не трае долго, изјави неодамна бизнисменот.

Фото: screenshot