ВИВА Smoothie - Отвори, Вкуси и Активирај ја твојата енергија!

Започни го денот лесно и едноставно, во три чекори: Отвори, Вкуси и Активирај ја твојата енергија со ВИВА Smoothie.

Затоа што ова 100% домашно, 100% природно и 100% овошно уживање го буди најдоброто во тебе!

Петте различни овошни вкусови коишто доаѓаат во различни комбинации – јаболко, вишна и јагода; јаболко со праска; јаболко, капина и банана; потоа multifruit mix; како и јаболка, киви, банана, ананас и манго – подеднакво ти обезбедуваат дневна доза витамини и концентрација.

Сите ВИВА Smoothie се подготвени од свежи овошја и се без додадени шеќери, вода и конзерванси. Овошјата од македонските овоштарници – јаболкото, капината, праската и вишната, се и комплетно домашно преработени во фабриката на Вивакс.

А, она што ги прави дополнително неодоливи новите овошни вкусови се супер практичните и cool пакувања. Без оглед дали ќе те забележат со ВИВА Smoothie во рака на факултет или на училиште, на работното место или на тренинг, никого не оставаат рамнодушен.

Вива Smoothie е овошна енергија која те движи  на дофат во чанта, во рака, до компјутер, на состанок, на пауза, на голем одмор, на пат, пред и после работа...

Со други зборови, ВИВА Smoothie е насекаде - Отвори, Вкуси и Активирај ја твојата енергија!

Пробај Вива Smoothie, пробај ја новата Овошна енергија која те движи!

Погледнете го новиот рекламен спот на Вива Smoothie во продолжение:

ПР објава