ВРЕМЕ Е ЗА BLACK FRIDAY ВО SKOPJE CITY MALL!

На 24 ноември (петок) во Skopje City Mall започнува Black Friday шопинг лудилото!

Како и секоја година Skopje City Mall нека биде местото кое сите вие љубителите на шопингот сигурно нема да го одминете. Од 10:00 часот продавниците на омилениот трговски центар ќе обезбедат специјални попусти за сите купувачи во рамките на акцијата Black Friday.

Модните продавници, како и оние за бела техника најавија намалувања на цените кои ќе се движат од -10% па се до -60 и -70%.

И оваа година најавуваме продолжување на Black Friday & Weekend попустите во текот на целиот викенд, до недела, 26 ноември. Не го пропуштајте најголемиот шопинг настан за оваа година!

Дали сте подготвени за најголемиот шопинг настан за оваа година?

1. Убаво одморете се и хидрирајте се

2. Договорете ги вашите најблиски партнери за купување и

3. На 24.11 тргнете на незаборавен шопинг во Skopje City Mall на денот кога целиот свет го зафаќа шопинг лудилото наречено Black Friday!

Сегледаме во Skopje City Mall!


ПР објава