За повеќе акција во кревет: Овие пози се идеални за оние со високо либидо - повикуваат на уште

Различните сексуални пози го прават сексот повозбудлив. Испробувањето на нови техники ќе ви помогне да ја избегнете рутината и досадата во вашиот сексуален живот, а секогаш е важно одвреме-навреме да ги зачините работите под чаршафите.

Некои сексуални пози го подигнуваат задоволството на повисоко ниво. Доколку имате силен сексуален нагон, овие техники ветуваат уште поголемо задоволство под јорган.

Ако често копнеете за секс, веројатно е време да експериментирате малку во спалната соба. Сексуалните нагони варираат од поединец до поединец, а високото либидо значи дека едноставно сакате секс. Многу секс.

Секогаш е важно одвреме-навреме да пробувате нови сексуални пози. Истражувањето на различни техники го прави сексот повозбудлив. На крајот на краиштата, рутината може да стане здодевна со текот на времето.

Три пози за оние со високо либидо:

Лулка

За љубителите на тантричкиот секс, оваа поза е одлична ако се надевате да се поврзете со партнерот или ако некој од вас има експлозивен сексуален нагон. Лулката секако се фокусира на интимноста.

Започнете со седнување во скутот на вашиот љубовник свртени кон него, а потоа и двајцата фокусирајте се еден на друг и на енергијата меѓу вас. Духовната врска треба да ги разубави работите во креветот.

Техника за усогласување на коитумот

Мисионерската поза често е омилена кај многу парови, но можете малку да ја промените. Кога имате секс во оваа класична поза, можете да ја испробате техниката на усогласување на коиталот. Тоа се прави така што мажот за време на класичната мисионерска поза малку „повисоко“ се движи кон главата на жената, за повеќе да го стимулира клиторисот.

Ова може да ви помогне и двајцата да достигнете кулминација побрзо од стандардната верзија на позата.

Миксер за путер

Оваа поза не е за оние со слабо срце. Жената лежи на грб со стапалата над главата и колковите во воздух. Тогаш партнерот влегува во неа додека таа е всушност наопаку. Додека сте во оваа положба, крвта ќе тече кон главата што може да го интензивира искуството. Но, ако за прв пат се соочувате со оваа поза, забавете, пишува Дејли Стар.