За вистински џентлмени: Tissot Lepine Mechanical Pocket

Мажите со најмногу стил ќе го обожаваат овој џебен часовник. За ваквите модни детаљи се вели дека се посебни и дека оној кој ги носи ќе изгледа како вистински џентлмен аристократ. Всшност, самиот часовник потсетува на времињата кога ваквите ремек- дела биле неизоставен дел од облеката на благородниците.

Tissot Lepine Mechanical Pocket комбинира историја и традиција со модерна експертиза.  Нуди класичен изглед на тркалезен часовник и секогаш кога ќе го допрете овозможува доза на носталгија, восхит, ексклузивност. 

Имаме среќа што го има и овде, во реномираниот часовничарски бренд „Божиновски“ кој е застапник меѓу другите и на Tissot. 

Ова се неговите основни карактеристики и цената:

Куќиште

Rose Gold 5N

Стакло

Минерално

Дијаметар на куќиште

51 mm

Механизам

Механички

Цена

43,300 ден