Afnan Supremacy In Oud: Сила што произлегува од искуството и харизмата

Оставете впечаток каде и да се појавите. Силен и смел ароматичен унисекс парфем Afnan Supremacy In Oud ќе ја истакне вашата природна харизма и шарм и силата што произлегува од искуството. Бидете моќни со Supremacy In Oud.

храбар ароматичен мирис кој ја истакнува вашата харизма

единствена хармонија на ароматични ноти

Состав на мирис

Веднаш штом ќе го отворите шишето и ќе го нанесете мирисот на Supremacy In Oud, ќе бидете воодушевени од горните ноти на егзотичен шафран, лаванда и морско оревче, додека агардрвото измешано со слатки ноти се шири од срцето на мирисот. Силен мошус и земјени пачули ја формираат основата на мирисот и остануваат најдолго на вашата кожа, останувајќи со вас до утрото.